Programok

< 2025 >
Május 26
  • 26
    26.Május.Hétfő
    Nincsenek események
03.16.- 06.30.

Romboljatok hogy építhessetek

Kassák tárlat.

Vaszary Galéria

 
06.12.- 06.16.

Könyv-Bor-Jazz Fesztivál

Irodalom, zene, bor.

Vaszary Galéria, Irodalmi Szalon

 
Programok júniusban

Programok júniusban

Eljött a fesztiválok ideje. Újra filmfesztivál a városban, amelyen a legújabb magyar filmek és premierek mellett igazi filmritkaságok is láthatók lesznek. Szabadtéri vetítések a Tagore sétányon, közönségtalálkozók a filmszemlén. Majd Könyv-Bor-Jazz Fesztivál kötetbemutatókkal, jazz koncertekkel, utcai könyvsarokkal és borozgatással.

bővebben
Programok áprilisban

Programok áprilisban

A magyar költészet napjára emlékezünk, a 20. század egyik legjelentősebb hazai költője, Pilinszky János lesz a középpontban. Színházi előadások kicsiknek és felnőtteknek. Musical feldolgozásban a Meseautó, Móra Ferenc klasszikusa a Kincskereső kisködmön is színpadra kerül. Különleges tárlatvezetés a Kassák kiállításon, jazz koncert, és Arács Napja.

bővebben
Programok márciusban

Programok márciusban

Tavaszi Fesztivál, Kassák Lajos folyóiratait és avantgárd művészetét bemutató tárlata, táncol a Szegedi Kortárs Balett, koncertet ad Érdi Tamás, Koncz Zsuzsa és a Kodály Emlékhangverseny keretében a város kórusai. Megrendezik a Hamvas Napokat, és megérkezik az Első hajó, azaz hivatalosan elkezdődik az idei hajózási szezon.

bővebben

Kép és videogaléria

Kassák Lajos a Vaszary Galériában

2024.március 18.

Megnyílt a MOMŰ

2023. április 23.

Sellők a Vaszary-villa kertjében

2023. február 28.