Rádiószínház – Spiró György: Prah

kitty steve

RÁDIÓSZÍNHÁZ

Spiró György: Prah

2017. december 2. szombat, 18.00 óra
Kisfaludy Galéria

Ünnepelje velünk a Rádiózás világnapját!
„2000-ben a párommal vonaton utaztunk Marosvásárhelyre. A tízórás út közben valahogy felmerült, hogy mit csinálnánk, ha ötösünk lenne. A végére annyira elszontyolodtunk, hogy azt gondoltam, ezt megírom. Öt évig tartott. Kezdetben egy buszmegálló volt a helyszín legalább huszonöt szereplővel. Aztán egyre fogytak a szereplők, végül maradt egy konyha meg egy negyvenes házaspár. Nyertek hatszázmilliót. Nem lövöm le a poént!” – Spiró György

Hangok: 
Nő: Kéri Kitty színművész
Férfi: Hajdú Steve színművész

„Szombatonként van a húzás, a tévé is adja, de azt sose néztem, nem is lehetett, a kölkök mást néznek, te is mást nézel, gyanús is lett volna… Mindig hétfôn néztem meg a városban, nem szoktam megvenni az újságot, reggel a standnál belenézek, de visszaadom… már megszokták… De ma elfelejtettem… Nem jutott eszembe, hogy hétfô van… Mert tegnap be voltam osztva… Csak délben vettem észre, ott hevert egy mai újság az asztalon, a vécé elôtt, a hamutartó mellett… Ránéztem, és…Jaj Istenem.

Hangok:
Nő: Kéri Kitty színművész
Férfi: Hajdú Steve színművész

Jegyár: 1500 Ft/fő, Nyugdíjas/Diák: 1000 Ft/fő

Jegyek válthatók: www.kisfaludyszinhaz.hu és www.jegy.hu oldalakon, valamint a Vaszary Galériában, a Tourinform irodában és előadás előtt a helyszínen.

Információ:
www.kisfaludyszinhaz.hu, +36 (30) 592-6702, www.furedkult.hu, +36 (87) 950-876, info@furedkult.hu, www.balatonfured.hu

radioszinhaz spiro gyorgy prah 2017.12.02 plakat web