Kirándulás a tavaszi szünetben

tiszato tura banner furedkult

A Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft.
kirándulást szervez a tavaszi szünetben (2015. április 7-én, kedden) Poroszlóra,
a Tisza-tavi Ökocentrumba.
Utazás különjáratos autóbusszal.
Indulás 7 órakor, hazaérkezés az esti órákban.
A részvételi díj, az utazás költségét és a belépődíj árát tartalmazza, benne egy hajókirándulást is a Tisza-tavon.

8.600 Ft (3 – 18 éves korig, valamint 62 év felett)
9.100 Ft (felnőtt)
Legkésőbb március 6-ig várjuk az érdeklődők jelentkezését személyesen az Arácsi Népházban, a 87/788-456, vagy a 06/30-378-1231-es telefonszámon,
illetve az aracsinephaz@upcmail.hu e-mail címen.
A kirándulás csak megfelelő számú jelentkező esetén valósul meg.

Az Ökocentrumról:
A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum – Magyarország új turisztikai látogatóközpontja, igazi látványosság. Az Ökocentrum szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát.
A látogatóközpont felszálló madárra hasonlító, 2600 m2 alapterületű központi épülete több szinten várja az érdeklődőket állandó és időszaki kiállításaival
A Tisza-tavi Ökocentrum legfőbb látványossága Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszere, mely 735.000 liter össztérfogatával és a benne bemutatott víz alatti csodákkal igazán különleges természetközeli élményt nyújt.
A főépületet körülölelő több mint 7 hektáros szabadidőpark állatbemutatóival és játszótereivel egyszerre vidámpark és állatkert, míg a létesítmény részét képező Tájház, halászskanzen és hagyományőrző baromfiudvar révén valóságos időutazást tehetünk a XIX. század világába.