Jógaszombatok

2011. november 5. 15.30 órajoga

Vaszary Villa, Széchenyi terem

Az idei ősz sikeres rendezvényei között helyett kapott „Indiai Napok” kiállítási anyagát tekintheti meg a Vaszary Villában és ezzel egyidejűleg megajándékozzuk Önt a jógázás örömével.

A Jóga a mindennapi életben rendszer® (JMÉ®) keretében jógafoglalkozások lesznek a Rabindranath Tagore festményeinek múzeumi másolatait bemutató Széchenyi Teremben. India sokszínűségéből, bölcsességéből kaphatnak ízelítőt egy világszerte ismert és tisztelt mester Balatonfüreden élő és oktató tanítványai által. A Jóga a mindennapi életben tudományosan felépített mesteri rendszer, amelyet Sri Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda kifejezetten a mai kor emberének fejlesztett ki, úgy hogy teljes egészében megtartotta az autentikus jógahagyományokat. E jógarendszer magába foglalja a test, az elme, a tudat és a lélek tudományát, célja pedig a testi, lelki, spirituális és társadalmi egészség. A Jóga a mindennapi életben jelentése „gyakorolni a jógát a mindennapokban”, vagyis a jóga tanításának megfelelően élni az életet úgy, hogy gondolatainkkal és cselekedeteinkkel minden élőlény javát szolgáljuk.

A foglalkozások időpontjai: 2011. november 5.; 2011. november 19.; minden alkalommal 15:30 – 17:00-ig!

A részvétel, a napi látogatói jegy felmutatásával ingyenes, ill. alkalmanként 1 000 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak 750 Ft. A foglalkozásokat vezetik: Nagy Julianna (06 20 941 8773) és Giczi Andrea (06 20 315 1236). A gyakorláson részt vehet az is, aki még soha nem jógázott, életkortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül. Jöjjön kényelmes öltözetben, ne közvetlenül étkezés után!