Felhívás!

F E L H Í V Á S!
2014. május 3. szombat
JÓKAI – BABLEVES FŐZŐVERSENY
Balatonfüred – Koloska-völgy

A XXIII. Jókai Napok programjaként, Balatonfüred Város Önkormányzata és a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft., a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Veszprém Megyei Szervezete támogatásával, idén 11. alkalommal rendezi meg a nagy közönségsikernek örvendő Jókai-bableves főzőversenyt, melyre 3 fős csapatok nevezését várjuk.

A főzőversenyt 2014. május 3-án, (szombaton) 10 órától tartjuk Balatonfüreden a Koloska-völgyben.
A főzőverseny nevezési díja 5000 Ft csapatonként.
Letéti díj (különféle eszközökért): 10.000 Ft csapatonként.

A főzés kezdési időpontja kb. 10 óra, az eredményhirdetés 15 óra körül várható. Legkésőbb 9 órára a helyszínre kell érkezni.
A főzőhelyek kiosztása érkezési sorrendben történik.
A főzés alatt zenés műsorszámokkal szórakoztatjuk a főzésben megfáradtakat.

Fontos! Csapatonként egy autóval lehet behajtani a Koloska-völgybe, ott is csak a kijelölt parkolóba.
A többi autóval a Kisfaludy strand parkolójában lehet parkolni, ahonnan helyi járatos autóbuszok szállítják folyamatosan a főzés helyszínére a vendégeket. Az autóbusz menetrendről a www.furedikultura.hu és a www.furedkult.hu oldalon lehet majd (a rendezvény előtti napokban) tájékozódni.

A Jókai-bableves főzőversenyre a nevezéseket az Arácsi Népházban személyesen, a 87/788-456-os telefonszámra, illetve a furedivmk@upcmail.hu e-mail címre
2014. március 31-igkérjük megküldeni. A jelentkezők ezután kapják meg a részletes tájékoztatót, nyersanyaglistát, behajtási engedélyt.
A nevezési díjat 2014. április 18-ig átutalással (a jelentkezők megkapják a számlaszámot) vagy személyesen lehet befizetni az Arácsi
Népházban.
A főzőversennyel kapcsolatban bővebb felvilágosítást a 87/788-456 vagy a
06/30-378-1231-es telefonszámon, illetve a fenti e-mail címen lehet kérni.

Balatonfüred, 2014. február 21.